Ziende blind en horende doof

Antonie Niessen 13 jan 2016

Terwijl het in Duitsland nog steeds aanklachten regent tegen onze toekomstige notarissen, architecten en advocaten houdt het goedvolk de mogelijkheid open dat het één groot complot is tegen de asieligheidszoeker. Er is geen haar op hun hoofd, onder hun armen of in hun schaamstreek die er rekening mee houdt dat hun hoogopgeleide vrienden zichzelf een lolletje hadden beloofd en dat de vrouw in die cultuur ondergeschikt is aan de grillen van de man. Het is in de ogen van onze linksche feministes ondenkbaar dat de leden van de Arabische Rotary Club zich vergrepen hebben aan een grote groep Duitse dames. En mocht dat wel het geval zijn geweest dan heeft het natuurlijk gelegen aan de veel te sexy manier van kleden. Een gevalletje uitlokking en dan moet je niet zeuren en achteraf komen met “Wir haben es nicht gewußt”.

Als ik de commentaren lees van Margriet Oostveen, Asha ten Broeke, Sunny Bergman, Mieke van der Linden, Lianne Mulder en Franka Treur in kranten als de Volkskrant, internetsite De Correspondent en natuurlijk de site van het ultra-linksche JOOP.NL schaam ik me kapot voor de stellingname van dit clubje wegkijkers. Het is één grote roep om begrip voor andere culturen en één grote aanklacht tegen rechtse stemmingmakerij. Dat er op dit moment alleen al in Keulen meer dan 500 aanklachten bij de politie zijn binnen gekomen wordt door ene Mieke van der Linden (who the fuck is Mieke van der Linden) gepareerd met de stelling dat “ze haar gehele leven is bepoteld, beknepen en verkracht door buurmannen, leraren Duits, en natuurlijk de witte mannen van de Nederlandse media”. Bedankt voor het delen van jouw tragische levensverhaal, Mieke. Het nummer van Stichting Korrelatie is : 0900 1450 (€ 0.15 p/m) Succes, meid !

De volgende nobody die een duit in het “Welcome to the Refugees”-zakje mocht doen was een studente genaamd Lianne Mulder (wie kent haar niet). Zij mocht de subsidieslurpende site van Francisco van Jole misbruiken om wereldkundig te maken dat “zij tijdens haar verblijf in Ghana 3 maanden was beschermd door de zwarte bewoners tegen de witte aanranders”. De boodschap van Lianne luidt : “Mensen, hou je kinderen binnen als er een witte man in de buurt woont”. Als klap op de vuurpijl durft de burgemeester van Amsterdam, Eberhard vd Laan, met droge ogen te beweren dat een massale verkrachting zoals in Keulen in zijn stad uitgesloten is. Eberhard vindt Amsterdammers daar veel te lief voor en Amsterdammers stellen grenzen. Ziende blind en horende doof.