welkom nieuwe burgermeester

Lupus sckrewbius 13 jan 2016

Peter Oskam

Welkom peter de nieuwe burgemeester van Capelle aan den ijssel.
peter zat eerst in de kamer zo dat hij wel eerst goed was in gewerkt als beroeps leugenaar als we in een democatcie zouden leven zouden wij capellenaren iemand namens ons naar den haag sturen.
En niet de leugenaars er een naar ons maar ja hoe hou je anders slaven in het gereel .
Nee peter heeft zijn strepen met liegen en mee lullen al bewezen aan zijn mede pinocio,s plaats van problemen op lossen kunnen ze nu zegen dat hij nog niet op de hoogte was van zaken.
Maar er is ook een voordeel peter weet dat de minster van volkshuisvesterging goedkope huur woningen moest maken maar toen het geld was gejat (vestia)werd dat dus niet gedaan. En nu blijven de huren van huurwoningen om hoog gaan waar door er nog minder goedkope huur woningen zijn en dan meer asielzoekers met voorrang! Er zijn dus nog minder goedkope huur woningen en als ze er iemand uit gooien gaat gelijk de huur met 200 euro om hoog. Ondanks dat havenstede jaren achter loop met het onderhoud en hier is ieder van op de hoogte dus we moeten begrip hebben dat ze er geen geld voor hebben prima.
Maar peter heb er dan ook begrip voor dat de laagste inkomens ook geen geld meer hebben voor de huurverhogingen en de lage inkomens zijn niet zo als rutte beweerd mensen die werken maar mensen met een uitkering en een aow en een zwerfers uitkering.
Bij voorbaat dank voor je in zet en begrip Peter oskam kan jij het rutte uit legen.