Vrouwen vogelvrij verklaard

Vrouwen (inclusief geïntegreerde allochtone vrouwen) leveren een meer dan gelijkwaardig aandeel aan deze samenleving. Ze zijn opgeleid, werken, betalen belasting, voeden hun kinderen op, leveren mantelzorg etc. maar hebben blijkbaar minder rechten dan een stel mannen dat hier binnen komt vallen en misdaden tegen vrouwen begaat. Het kan toch niet dat 50% van onze samenleving geen bescherming krijgt?

Zoals de columniste op 12 januari zegt: “Vrouwen zijn hier bestolen, betast, geïntimideerd, uitgescholden, aangerand en zelfs verkracht” Wat doet de politie in Zweden en Keulen? De politie houdt het onder de pet omdat ze bang is voor (ultra) rechtse partijen die zich tegen de vluchtelingen kunnen keren, daarnaast zijn er praktisch geen daders opgepakt.
Premier Rutte vindt dat, mocht het in Nederland gebeuren, de rechtsstaat zijn werk moet doen en de daders uit de procedure moeten worden gezet. Kortom, vrouwen zijn vogelvrij verklaard door de premier want de daders weten dat ze ermee wegkomen.

Vrijwel niemand wordt opgepakt, dus wordt er niemand veroordeeld. Als iemand uit de procedure wordt gezet, is hij illegaal in Nederland en kan alles doen wat hem zint, want illegaliteit is hier niet strafbaar, dank daarvoor PvdA. Een aantal van de daders was zelfs niet geregistreerd, dus hoezo “uit de procedure”.
Achteraf de rechtsstaat zijn werk laten doen, heeft dus geen zin. Er dient preventief gewerkt te worden; de staat is er om burgers te beschermen, beschermen doe je vooraf en niet achteraf.

Het gaat hier om duizenden mannen die zich buiten het zicht van politie en veiligheidsdiensten kunnen organiseren en op een vooraf niet bekende plek kunnen toeslaan. Een leger dat onverwacht aanvalt en nu een oorlogsdaad tegen vrouwen heeft verricht; overal in de wereld gelden massale aanrandingen en verkrachtingen als oorlogsmisdaad, mijnheer Rutte.