Cheers to a Happy New Lifestyle!

Ik proostte mezelf een alcoholvrij jaar in… 365dagen ga ik deze challenge met mezelf aan en zal ik mijn ervaringen met jullie delen. Wijn, rode wijn… met als favoriet een krachtige Merlot. No More!

Why? Omdat ik mezelf een alcoholist vind, omdat het me ondanks het genot van die warme dronk geen voldoening geeft. Ik ben verslavingsgevoelig (feit), en ben zo klaar met het gevecht tegen de *zucht naar meer om het vervolgens als ranja naar binnen te gieten. Zonde, zonde van de wijn.. zonde van mijn lichaam, geest mijn ‘zijn’ en ‘last but not least’ mijn portemonnee. Leren doseren en er elke dag opnieuw bewust mee bezig zijn, Pfffff… zo vermoeiend! Het beïnvloedt mijn dagelijks leven, onwenselijk, het vreet energie en kostbare tijd, je moet mijn huishouden soms eens zien, DamN! Ma Flodder is er niks bij, haha… En het kost me minstens een hele kilometer tijdens mijn hardloopprestaties en dat heb ik er dus niet meer voor over! Ik wil Faster, Longer and Stronger dus F*ck Merlot and Cheers to Happy New Lifestyle!

Een jaar of vier geleden ben ik gestopt met roken, Cold-Turkey, gewoon BAMM ik was er zo klaar mee. Ik ben gaan hardlopen, want heej… die beloofde 10 kilo na het stoppen met roken zouden er bij mij niet aankomen! Op het moment nog steeds gezegend met maatje 38 en al meerdere halve marathons op mijn naam:-) Dit jaar loop ik mijn eerste hele, 42 kilometer, voor mij een goede drijfveer om met Merlot te breken. Want eerlijk is eerlijk, als je het niet kunt laten bij een of twee glaasjes na het openen van de fles, je met tijden bijna dagelijks, puur voor het verkrijgen van die Happy-feeling een fles naar binnen werkt alsof het niks is, dan is het tijd voor verandering!

Nu maar hopen dat ik tijdens het overwinnen van deze challenge niet verander in een SuikerBeest!! o_O

Dus, lieve lezer…

Jij ook helemaal klaar met een Bad-Habit, wil je net als ik ervaren hoe je van-klacht-naar-kracht kunt binnen de dagelijkse struggles in het leven!? Volg mij en je zult zien dat je sterker bent dan je dacht te zijn!

We Can Do It!

-X- Malika