Stichting Almeerse Handen Ineen

Heeft U een bedrijf of weet U iemand met een bedrijf of heeft het bedrijf waar u voor werkt kerstpakketten over of wilt u uw kerstpakket of een deel ervan doneren???

Dat kan! !!

U kan uw kerstpakket doneren aan de Stichting Almeerse Handen Ineen.

De stichting Almeerse Handen Ineen is met elkaar en voor elkaar de handen ineen.

Stichting Almeerse Handen Ineen, werkt laagdrempelig in huiselijke sfeer, een luisterend oor, het aanbieden van hulp via een hulpverlener als daar behoefte aan is.
Iedereen heeft wel eens problemen financieel, psychisch, nieuwe start, scheiding of kinderen in de opvoeding.
Allemaal dingen waar de één of de ander wel eens mee te maken heeft.

Wat bieden wij:

Het is niet altijd makkelijk om over je problemen te praten daar hebben wij alle begrip voor, privacy, eigen verantwoordelijkheid staan bij ons centraal. We laten iedereen in zijn waarde en werken samen aan een passende oplossing. Eigen vechtlust om uit de problemen te komen stimuleren en steunen wij.
Dit kan gaan om pedagogische hulpverlening zoals bijvoorbeeld opvoedingsondersteuning, het helpen aankloppen bij de juiste instanties voor de problemen maar ook met behulp van vrijwilligers schoonmaken van een vervuilde woning.

Het aanbieden van kleding eventueel meubilair en levensmiddelen pakket. Wij hebben ook oog voor leuke dingen en zorgen ervoor dat bijv. Pasen, Halloween, Sinterklaas en Kerst een feestelijk tintje krijgen. Samen met jou de schouders eronder en het probleem aanpakken.

Doneer daarom nu uw kerstpakket aan de Stichting Almeerse Handen Ineen zodat zoveel mogelijk mensen kerst kunnen vieren.

Bij voorbaat dank