Sorry Moslims…

harmvd 2 dec 2015

Vind je het toeval, dat Frankrijk als eerste Westerse doel is gekozen door Daesh (voor de onder een rots levende krantenlezer: IS)? In Frankrijk ene ‘Le Pen’ al enige tijd erg profilerend aanwezig in de verkiezingen en peilingen. Het zou wel handig zijn voor Daesh, als zij aan de macht komt en Moslims het land uit bonjourt. Dan kan Daesh als vangnet dienen voor deze mensen. Frankrijk is het West-Europese land met de meeste Moslims (relatief en absoluut). Precies hetzelfde is nu aan de gang in Nederland (relatief het op een na grootste Moslim land in West-Europa)…

In de peilingen staat Geert Wilders op 39 zetels. Iedere moslim wordt vuil aangekeken en wordt om verantwoording van Daesh, of zijn/haar mening gevraagd. In de subjectieve media van tegenwoordig is geen goed bericht te vinden over moslims, of het gaat om een ‘excuusmoslim’. Precies zoals Daesh het wilt: De Westerse wereld keert de rug toe naar alle moslims.

Niet dat ik jullie bang wil maken voor terroristische aanslagen, maar ik vraag me soms wel dingen af. Hoe leefbaar is Nederland (of überhaupt West-Europa) nog voor een Moslim? Door al dat gezeik en afkeurende gedrag jegens Moslims, moedig je alleen maar het vertrek van deze Nederlanders aan.

Wist je dat de Islam de grootste godsdienst is op aarde, met zo’n 2.100.000.000 aanhangers? Als daarvan 30.000 mensen zich tot terreurbeweging uitroepen, hoeveel zegt dat dan over hun geloof? Minder dan 0,0015% van de ‘Moslims’ zit hier dan bij aangesloten. De kans dat je een pincode van iemand in één keer goed raad is veel groter dan de kans dat een Moslim terroristische bedoelingen heeft. Die kans is dus klein, heel klein!

Als één op de 70.000 sporters ooit een hartaanval krijgt tijdens het sporten, dan zeggen we toch ook niet dat sporten gevaarlijk is? Hou toch op met het veroordelen van alle Moslims: ze zijn niet gevaarlijk, het zijn gewoon mensen!

Ik zou de excuses graag eens omdraaien: Sorry, beste Moslims, voor de gemiddelde, incapabele Nederlander die denkt dat jullie representatief zijn voor een terreurgroep. Sorry, dat jullie altijd je excuses moeten maken. Maar ook sorry, voor al die Nederlanders die niet in staat zijn om te relativeren, maar gerepresenteerd wordt door een arrogante, fascistische blonde man met waanbeelden en ideeën.