Red bull geeft je vleugels

Niets is lekkerder dan s´ochtends een heerlijk blikje koude red bull open te maken, het is een soort drugs om wakker te worden. Chagrijnig van alle schreeuwende kinderen en zeikende ouders loop ik s´ochtends met mijn koude blikje red bull in mijn hand richting kantoor.
Even helemaal niet betrokken bij alle problemen vlieg ik letterlijk even op mijn eigen wolkje. Jaa red bull is een wonder middel.
Red bull zorgt er niet alleen voor dat ik dagelijks fit op me werk kom maar ook dat mensen werk hebben.
Zo hebben onderzoekers verschillende onderzoeken verricht naar dit wondermiddel.
Ook de Nederlandse overheid is druk bezig met het beroemde drankje ‘red bull’.
Zo heeft de GGD aangegeven te willen pleiten voor speciale etiketten waarop staat vermeld dat de drankjes slecht zijn voor kinderen en mensen met hartkloppingen. Mogelijk kan ook het cafeïnegehalte worden verlaagd en in het uiterste geval kunnen de blikjes uit de supermarktschappen worden verbannen.

Ik voorzie dan grote en ingewikkelde procedures als het gaat om het verkopen van red bull.
Een soort vergelijkende wietpas? Genaamd red bull pas, af te halen bij de slijterij?
En dan te bedenken dat red bull even slecht is als koffie? Discriminatie onder de dranken!
Hieruit trek ik mijn conclusie dat niet red bull uit de schappen moet maar juist koffie.
Denkend aan Pim Fortuin en de vele beveiliging waarvan Geert Wilder mag genieten ben ik erg voorzichtig met mijn uitspraken rond koffie.
Maar laten we wel wezen. Voordat je aan een lekker bakje koffie zit ben je vaak toch 5 minuten verder, naar mijn idee veel te lang als je s’ochtends haast hebt.
Allereerst dien je te wachten tot je koffiezetapparaat aan is, vervolgens wacht je tot je kopje geheel gevuld is met koffie en dan ben je nog verplicht te wachten met het drinken van je koffie omdat je anders je tong verbrand.
Ik kan alleen maar als advies geven aan hard werkende en zeikende ouders die ik elke ochtend tegen kom lopend naar mijn kantoor. Koop red bull, Red Bull geeft je vleugels.