Geketend door etos

Ze zeggen wel met een bijbaan kan je jezelf ontwikkelen ,maar dat gebeurt zeker niet in de Etos spuistraat .Geen vrijheid van meningsuiting maar dictatuur gebeurt er in de Etos Spuistraat (den haag).
Bij ziekte wordt er gedreigd met ontlag op staande voet. Samenwerken. Oh nee!!! Dat gebeurt er zeker niet. De nieuwe medewerkers worden behandeld als slaven. Dat niet alleen de leidinggevende roddelen privé gegevens door aan andere werknemers. En als je er wat over zegt wordt er verteld dat zij het recht hebben om alles te zeggen. Als je te langzaam werkt word er al snel gedreigd met ontslag met als reden werkweigering. Ratten lopen over de werkvloer en de kantine voor de werknemers. Eten worden overrompelt door insecten. Spullen worden verkocht na einde van houdbaarheidsdatum . Klanten worden geholpen met de verkeerde medicijnen .
Ik dacht vroeger altijd dat Etos stond voor kwaliteit maar sinds ik er werk zie ik dat niet allen het personeel onder de hygiëne grens leven maar ook de conditie van de spullen. Je kan bij de Etos alle spullen terugbrengen zonder bon. Terwijl de medicijnen zijn gebruikt de zak word dichtgemaakt en doorverkocht voor winst maximalisatie.