de baby melk oorloog

Evert van 7 dec 2015

De baby oorloogt woed al tijdje in ons land.
Nou hoor ik u denken! heb ik wat gemist.
Nee hoor, of u moet nu zwanger zijn dan kent u het probleem.
Het gaat om de melkpoeder oorloog, Nutrilon babymelk.
In China is er een melkpoeder vergiftig geweest, en de chineesden foxen maar door.
Wat de bevolking groeit daar het snels. Maar omdat ze daar de melk niet vertrouwen. Willen ze ons melk
Hebben. Je zou zegen dat je als fabrikant ga daar fabriek bouwen. Dan zou er niets aan de hand zijn.
Maar dat is het niet het geval, er zijn in ons land plekken waar je melkpoeder in kan leveren die 2keer zo veel geld opleveren! en wat krijg je dan mensen die zak centje willen bij verdien gaan de supermarkt drogist af, en kopen de baby melk op. En dat gaat vaak nog al op ergen agressief aan toe. Om dat voorraad
Beperkt is, er mag maar 1 per klant per dag, maar zo als deze tekst doe lezen in de meesten supermarkten drogisten. vind op kopers dat niet nodig. Zo maak ik de afgelopen week mee dat kassa medewerker,
Uitgescholden werd, voor Hoer, dit om dat klant meerden pakken wilden kopen. en hij vond dat de regel voor 1 klant per dag niet van toepassing. Je moet tal van handelingen uit voeren om het pak te verkopen krassen met pen. een betaal stikker er op. Dit allemaal om het zo lastig te maken voor de handelaar.
Maar die storen zich daar niet aan. Ook met tal van trucs probeerden zich voor te doen zo als met petje op, of laten zijn of haar kind. de melkpoeder kopen. het is ook vaak niet tegeloven wat kassa medewerker naar hooft geslingerd krijgt. Zo als ik al genoemd hier boven had. ook is spugen een van normaal fenomeen.
Wat zich afspeelt. Het nadeel is dat zwanger moeder vaak misgrijpen. Natuurlijk word er op tv reclame
Op gewezen. Dat je het online te bestellen is Het is een schande dat niemand hier wat aan doet. Ja, er wordt meer gemaakt. Maar dat houd de handelaren niet weg. Jumbo en A.H. zouden in gesprek moet gaan met Nutricia. Over meer productie. En het mooi zou zijn als daar fabriek komt.
Het zou de regering ook sieren om hier ook druk op te oefenen Om dat het soms zo vreselijk er aan toe gaat
Aan de balie. spugen en verwensingen stop in deze baby oorloog