De Onbereikbare Verlang

Ja kijk, daar staat ze. Ik wou dat ik genoeg lef had om met haar te praten, maar dat heb ik niet. En ik weet niet waarom! Alles wat ik wou was dat ze mij een kans gaf, maar weet ze wie ik ben? Weet ze van mijn bestaan? Waarschijnlijk niet en dat zou me ook niet verbazen. Ik ben niet interessant genoeg, laat staan aantrekkelijk. Mijn angst zegt dat ik niet zo’n zorgen moet gaan maken, dat alles goed zal komen. Maar dat geloof ik niet, ik zal niemand anders vinden zoals haar. Want ik wil haar, alleen maar haar en niemand anders.
Deze verlang vreet me van binnen, want ik weet niet waarom ik zo het eng vind om naar haar toe te lopen? Om gewoon ‘hallo’ te zeggen, dat is toch niet zo moeilijk? Gewoon uit mijn comfort zone stappen en mijzelf in het vuur gooien. Ook al kost dat mijn enige stukje waardigheid die ik nog over heb. Ik zou het moeten het doen, erin moeten geloven De pijn van een mogelijke afwijzing zal niet groter zijn dan de pijn van het eeuwige spijt die ik later zal krijgen als ik het toch besluit om het niet te doen. Deze angst zal ik moeten overwinnen, er is geen tijd meer te verliezen. Risico’s nemen horen het allemaal bij. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik kan haar niet laten gaan en haar voor altijd kwijtraken. Dat zou ik mezelf nooit vergeven.
Maar kijk, daar staat ze nog steeds, met haar mooie krullend blond haar, haar ogen zijn adembenemend. Dit voelt als een droom en mocht het een droom zijn, dan wil ik nooit meer wakker worden. Ik wil haar kunnen vasthouden, haar zachte huid kunnen voelen, haar in de ogen willen aankijken. Wat zal ik hier doen zonder haar?
Oh jeetje, ze draait zich om, hopelijk ziet ze me staan, zoals ik haar altijd zag staan. Ik wil mijn geheimen met haar kunnen delen, haar kunnen vertrouwen zoals niemand anders.
-“Ik was altijd op zoek naar iemand als jij, schone meid. Geef me een kans, zoals je nu eentje van me krijgt. Ik zou van je houden zoals de mooie prinsen in je dromen, altijd en voor altijd. Dat is alles wat ik jou kan bieden en dat is alles wat ik zou willen. Ik wil jou, alleen maar jou”- Maar ze lijkt zo ver weg en plotseling, is ze verdwenen…