Islam, amnesia en de toekomst van wereld

Mohsen Berxane 4 jun 2015

Is het Iran die met zijn sjiitische regime de ware vorm van Islam implementeert? Of Saudi-Arabië, die met zijn Soennitische regime de ware vorm van Islam implementeert?
Is het de Taliban? Of is het ISIS die de ware vorm implementeert in het Midden-Oosten?

Ze beweren allemaal de ware vorm van de Islam te implementeren en tegelijk zijn ze in oorlog met elkaar, zichzelf en de mensheid.

Sinds de komst van de Islam, is de Islam in oorlog met de mensheid. Volkeren zijn afgeslacht, bibliotheken vol met kennis zijn afgebrand. Vredige religies van het Midden-Oosten zoals zoroastrisme en Manisme van de Koerden en Perzen zijn vernietigd.

Het is een religie die elke aspect van je leven wil beheersen en geen enkele expressie van vrijheid tolereert. Ontkenning en aanpassing staat gelijk aan de doodstraf. Soms lijkt het alsof de wetten van Islam geschreven zijn door mensen die een duistere haat hebben voor de mensheid.

Iran, waar de eerste wetten over mensenrechten zijn geschreven, is vandaag de dag veranderd in een Islamitische regime die terrorisme exporteert over de wereld en haar eigen bevolking en andere bevolkingen in Iran en het Midden-Oosten op barbaarse wijze onderdrukt. Egypte, ooit één van de grootste beschaving van de wereld, is vandaag de dag veranderd in een land waar fanatieke moslims de meerderheid vormen en haar toekomst bedreigen.

Koerdistan, volgens vele archeologen de eerste beschaving van de wereld (cradle of civilization), het land van de Meden, is vandaag in oorlog tegen ISIS om haar democratie te beschermen en daarnaast de vrije wereld te verdedigen.

De toekomst van de mensheid wordt niet alleen bedreigt door ISIS maar door een religie die in strijd is met alles waar de mensheid voor staat. Een oorlog tegen de natuurlijke aspecten van je leven, een oorlog tegen je zintuigen.

Zolang je fouten blijft ontkennen kan je niet veranderen en om te overleven is verandering en aanpassing nodig. Zoals Stephen Hawking heel mooi zei: "Intelligence is the ability to adapt to change".

ISIS of welke fanatieke islamitische terreurgroep dan ook, heeft geen nucleaire holocaust nodig om de mensheid te vernietigen maar ontkenning van genoeg mensen die last hebben van amnesia en daardoor een bijdrage leveren aan continuïteit van oorlog en genocide!

Er is maar één conclusie mogelijk: of de Islam zal zich moeten aanpassen aan de mensheid of de mensheid zal zich moeten aanpassen aan de Islam.

De toekomst behoort hen toe die evolueren!