indentiteits-crisis!

Soms weet ik niet zo goed wie ik ben.
Ik ben Madeleine, 24, geboren op 9 maart en woon in Tilburg, maar wie ben ik voor de rest?!
Ik doe een opleiding waar ik mee alle kanten op kan wat inhoud dat ik nog steeds niet weet waar ik voor sta.

Ik ben iemand die houd van een borrel, ik kan aardig wat wijn drinken waar ik soms nogal wat klungelige acties uitrollen, ik heb nogal een bekkie, in mijn leven loopt gesmeerd tot een keer dat moment komt in de drie maanden dan komt alles, ik trek weinig mijn mond open (zie een ontbijt bordje vol met troep wat beter past op een groot bord), ik kan heel erg grappig zijn volgens andere, kan hard lachen en genieten maar mijn hersenen kunnen ook op uit staan en dan is het trekken aan een dood paard, ik ben niet subtiel in mijn aanpak van dingen of communiceren, ik weet vaak niet wat ik wil of opeens wel, mijn vrienden verhuizen waardoor ik weer mijn plekje moet vinden, ik ben impulsief waardoor ik in rare dingen terecht komt, ik doe eindelijk in heel veel jaren wat ik leuk vind en toch snap ik niks van mezelf!

Laatst zat ik Orange Is The New Black te kijken en ik heb altijd gezegd mensen die bi zijn willen snoepen van beide walletjes of opening hebben om keuze te hebben in met wie ze een relatie aan gaan omdat ze er nog niet uit zijn. Maar ik zag twee vrouwen seks hebben in een douche en je kon me wegdragen zo erg zat ik te soppen. Een week ervoor zei ik tegen vriendinnen die lesbisch zijn: ‘jongens ik denk dat ik pot wordt dan snap ik hoe het werkt de wisselwerking en vrouwen zijn eigenlijk bloedgeil’.
Waarop werd geantwoord: ‘Mad dan ga je maar mooi eens mee naar een lesbisch feest, maar dan met hippe meiden en dan niet de tuinbroek-vrouwen’.

Gaf Orange Is The New Black dan het antwoord op al mijn vragen?!!! Is het ook niet dat we voortaan gewoon in alle drukte graag met iemand alles willen delen en s’avonds wil knuffelen en jezelf even ontladen…
Ben ik dan toch bi of lesbisch of kan ik toch niet zonder het mannelijke geslacht en wil ik toch liever raadsels overhouden en genoeg te onderzoeken overhouden omdat ik niks snap van jullie?
Ik wil over 2,5 jaar een kind hoe moet dat dan?!

Ja leuke vragen, goed bedacht Mad!
Ik denk dat ik maar eens de snoepwinkel in duik en deze rollercoaster ga starten en een debat ga voeren in de groeven van mijn hersenen.