Een getagde narcist en de ´ijsemmeruitdaging´

Simone Dokter 21 apr 2015

‘Man wordt getagd en blijkt tweede gezin te hebben’, dit was de titel van het artikel. Getagd tijdens de ‘ijsemmeruitdaging’ (waar iedereen gewoon warm water uitdaagt). Daar stond hij dan met zijn tweede echtgenote. Het arme schaap wist ook van niks.

Chapeau voor zijn geniale acteerwerk! Nog meer chapeau dat hij zijn eerste echtgenote inclusief zijn eigen familie in een fantastische verhaal neerzet. Hier gaat een verfilming van komen, dat kan niet anders. Het einde gaat wel een andere wending krijgen, want een ontmanteling tijdens een hoogst irritante ‘Ice Bucket Challenge’ (stort gewoon geld en doe niet zo achterlijk), is een einde van likmevestje!

Waar zat zijn eerste vrouw met haar gedachten?! Meneer had haar wijs gemaakt, dat hij een fraudezaak op het spoor was. Vanwege het ontstane gevaar kreeg hij getuigenbescherming. Nachtenlang moest hij in een huis slapen op een onbekend adres. En zij geloofde zijn verzinsel! Volgens mij, was ze stiekem blij dat hij lekker vaak uithuizig was. Meneertje moet natuurlijk een enorm narcistisch mannetje zijn. Zo’n kereltje met een onwaarschijnlijke dosis zelfoverschatting.

Bij de geboorte van hun kind kwam hij zelfs te laat. Tijdens zo’n cruciaal moment ben je als vrouw toch op je scherpst! De dader van dit afschuwelijks wil je zo dicht mogelijk in je buurt hebben om hem vervolgens met de grond gelijk te maken, verbaal, bedoel ik. Hij was net op tijd om de navelstreng door te knippen en weg was hij weer. Ze had beter bij hem iets af kunnen knippen. De eerste echtgenote is dan ook echt een ‘dubbelsuf’, als je het mij vraagt.

Zijn tweede vrouw schijnt bij hem te willen blijven na al deze ontmaskeringen. Ze is nu in ieder geval op de hoogte van zijn ‘bravoure’. Ach, de aankomende vier maanden kan ze er rustig over nadenken. Hij heeft eindelijk zijn lang gekoesterde beveiliging en mag in een ander huis slapen. Het huis van bewaring om precies te zijn. Hopelijk laat hij zijn zeepje niet vallen…

Bigamie is verboden. In Nederland had de beste man een gevangenisstraf kunnen krijgen van maximaal vier jaar! Het is te hopen dat de tweede echtgenote er echt geen weet van heeft gehad, anders kan ze misschien ook nog het cachot in.

Mocht u partner binnenkort beginnen over fraude, getuigenbescherming en vertrek richting onbekend adres. Denk aan bovenstaande…een gewaarschuwd mens telt voor twee.