Erik Jonk
Erik Jonk Good vibes 14 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Voorbijgangers loven kraanwater in hippe fles

,,Dit is puur natuurlijk!”, zegt een dame uit Den Haag. Ze heeft net gelurkt aan een hip flesje water, Dorean geheten. Haar reactie verraadt dat ze niets anders op het gebied van drinkwater meer wil. De realiteit: het is kraanwater.

De boot in

Het YouTube-team van Gierige Gasten TV ging onlangs op pad met flesjes Dorean om te testen hoe de toevallige voorbijganger zou reageren op kraanwater in een hippe fles. De blonde dame van ‘puur natuurlijk!’ blijkt niet de enige die de boot in gaat met de prank van de Gierige Gasten.

Lees ook: Prank, autocoureur krijgt zogenaamd eerste rijles.

Presentator Niels Oosthoek vroeg Damien Dekker een logo voor het kraanwater te ontwerpen. Dekker is als graphic designer momenteel deelnemer aan WorldSkills 2015, het WK voor beroepen, in Săo Paulo in Brazilië. Metro is ook op het gigantische evenement aanwezig, net als de Gierige Gasten die filmpjes maken voor Skills TV.

Wilhelmus zingen

Oosthoek ging met een bakfiets vol water de straat op in Den Haag en het resultaat zie je in onderstaand filmpje. Op WorldSkills 2015 heeft zijn team beloofd met een ander grappig filmpje te komen: mensen uit allerlei landen die het Wilhelmus zingen. We wachten in spanning af…

https://www.youtube.com/watch?v=hTE0TfECDa0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.