Chocoladefabriek zoekt kwaliteitsmanager
Druipt het speeksel al uit je mond bij het woord ‘chocolade’? Misschien is het dan tijd voor een carrièreswitch. De Steenland Chocolate B.V. in Gouda zoekt een kwaliteitsmanager. En ja: je kunt dan ongestoord chocolade proeven.
Vijftig tot zestig ton chocolade
De fabriek maakt verschillende chocoladeproducten, waaronder veel chocolademunten. „Het bedrijf maakt zo’n vijftig tot zestig ton chocolade per dag”, aldus Eric Gilhuijs van Steenland Chocolate tegenover het AD.
Voor je helemaal wild wordt: er komt meer bij kijken dan een beetje chocolade oppeuzelen. Je moet namelijk een afgeronde hbo-opleiding levensmiddelentechnologie of iets vergelijkbaars bezitten, minimaal vijf jaar werkervaring hebben in dezelfde soort functie en je moet goed zijn in je talen om het contact met de internationale klanten te onderhouden.
„Af en toe doen we smaakrestjes met nieuwe receptuur”, zegt Gilhuijs. „Je mag dan zoveel als je wil, maar je moet wel alles opeten.”
Is deze baan op jouw lijf geschreven? Schraap dan al je moed bij elkaar en solliciteer! De vacature kun je hier vinden.