Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 3 aug 2024
Leestijd: 1 minuut

Robbie Williams als fan op de foto met Ruud van Nistelrooij: ‘Bedankt voor je doelpunten’

Het was even alsof de rollen waren omgedraaid: de wereldberoemde zanger Robbie Williams werd niet gevraagd om een foto, maar wilde er zelf eentje met een bekend gezicht. Hij liep oud-voetballer Ruud van Nistelrooij tegen het lijf.

De Britse zanger deelde het plaatje vandaag op Instagram met een hartverwarmend bijschrift.

Robbie Williams vraagt Ruud van Nistelrooij om selfie

De zanger strikte oud-Oranjespeler Ruud van Nistelrooij voor een foto en voelde zich weer „even 14″, zo schrijft hij erbij. En dat heeft een reden, deelt Williams.

„Ik vraag eigenlijk nooit iemand voor een foto, maar toen ik langs Ruud van Nistelrooij reed in een golfkarretje riep ik direct stop”, verklaart Williams. „Ik sprong op hem af met m’n telefoon in de hand en smeekte hem er bijna om. En zomaar gedroeg ik me zoals ik mensen al zo vaak heb zien doen. Ik was bijna bezeten, dit moest gebeuren.”

‘Bedankt voor je doelpunten’

Van Nistelrooij speelde tussen 2001 en 2006 bij Manchester United. „Ruud en het team van toen hebben me door een aantal donkere periodes in mijn leven geholpen. Zijn doelpunten maakten me gelukkig. Ze maakten me blij op de dagen dat ik dat niet was.”

Williams vernoemde zelfs zijn hond Ruddy naar de Nederlander, maar de viervoeter leeft inmiddels niet meer. Het gaat al jaren veel beter met Williams’ mentale gezondheid. „Het enige wat overblijft, is deze foto. Een herinnering voor een herinnering. Toen ik wegging zei Ruud ‘bedankt voor je liedjes’ en ik zei ‘nee, bedankt voor je doelpunten’. Een beetje afgezaagd, maar wel gemeend.”

Wat is het grootste festival van Nederland en welke van de wereld?

Nederlanders googelen massaal ‘wat is buitenspel?’, 11 essentiële voetbaltermen uitgelegd

Taylor Swift als uitlaatklep voor Swifties en nee, we hebben het niet over Frans Timmermans

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties