André Hazes doet boekje open over seksleven in Belgische radioshow
Wie benieuwd is naar het seksleven van André Hazes, valt vandaag met zijn neus in de boter. In een Belgische radioprogramma onthult de 29-jarige zanger dat hij onder geen beding wil zoenen tijdens de ‘ochtenddaad’. Sterker nog: ochtendseks hoeft van hem eigenlijk helemaal niet.
Hazes deelde dit bij ‘Mijn gedacht’, een vaste rubriek in de Radio2-ochtendshow Goeiemorgen Morgen! die in het teken staat van bijzondere meninkjes.
André Hazes over ‘ochtenddaad’: ‘Ik vind adem na nacht slapen heel vies’
„Er wordt niet gezoend tijdens de ochtenddaad”, betoogt Hazes. Hij benadrukt dat het echt alleen om de ‘ochtenddaad’ gaat. „Na een goede nacht slapen vind ik de adem heel vies. Echt heel vies. Dat is voor mij een van de grootste afknappers die er is, denk ik.”
Presentator Peter Van de Veire vraagt met wat hij de geur vergelijkt. „Ik kan er niets aan labelen”, antwoordt Hazes lachend. „Een dood vogeltje”, suggereert presentatrice Kim van Oncen. „Ja, ja. Ik vind dat zo erg”, zegt de zanger nog maar eens. Hij vertelt dat het weleens voorkwam dat iemand hem een ‘goedemorgen-kus’ wilde geven, maar dat dat voor hem écht een no go is. Liever geeft hij een high five.
Van de Veire kaatst terug dat je allebei een ‘dode vogel’ in je mond hebt. „Eigenlijk vind ik sowieso gewoon die hele ochtenddaad niet relaxed”, vertelt Hazes. „Want als je het dan wel doet, dan ben je allebei je koppen aan het wegdraaien. Dan is het leuke er een beetje van af toch.” De zanger kan zijn oren niet geloven als de presentatoren toegeven er weinig moeite mee te hebben. Van Oncen: „Mijn man vindt dat eigenlijk zelfs leuk, omdat dat dat heel primitief is.”
Voor geïnteresseerden in het turbulente leven van Hazes was er overigens deze week meer goed nieuws. Journalist Guido den Aantrekker, in het dagelijks leven onder andere hoofdredacteur van weekblad Story, bracht een biografie over de zanger uit: Grote Jongen – André Hazes, zoon, zanger.
Je kunt het fragment hier bekijken.
Gigantische daling gasprijzen: hoe kan dat en is een vast contract een goed idee?