Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 14 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Strandfestival ZAND gaat internationaal

Voor het eerst in acht edities presenteert Strandfestival ZAND in Almere een buitenlandse artiest. De Amerikaanse singersongwriter Matt Simons heeft op zaterdag 22 augustus de primeur. Simons brak in Nederland in 2012 door met With You, een nummer dat klonk in de RTL-soap Goede Tijden Slechte Tijden.

Parijs

Ook Kenny B van de huidige nummer 1 hit Parijs wordt donderdag officieel bekendgemaakt. Eerder werden Anouk, Kensington, Guus Meeuwis, Miss Montreal, Gers Pardoel, DI-RECT en The Flexican & Sef bevestigd. De line-up is nu compleet.

Lees ook: DI-RECT eerst z’n helden op ZAND.

Machiel Hofman, namens het festival: ,,Ja, we kijken voor het eerst buiten de landsgrenzen. Het programma van Strandfestival ZAND is breder dan voorgaande jaren, omdat we merken dat bezoekers steeds meer verrast willen worden. Uitgangspunt is wel altijd dat het aan moet sluiten bij de basis van ons festival, waarbij de bezoeker met de voeten in het zand geniet van lekkere zomerse optredens. Een internationale singer-songwriter als Matt Simons past daar perfect bij.”

20.000 kaarten

ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere. Er is plek voor 25.000 bezoekers. Op dit moment zijn zo’n 20.000 kaarten aan de man en vrouw gebracht. De presentatie is traditioneel in handen van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond. Informatie: www.strandfestivalzand.nl.

Hieronder zie je dronebeelden van Strandfestival ZAND.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.