Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 14 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Speciale The Flying Dutch-uitgave Metro

Het dj-geweld barst zaterdag in (en boven) Nederland los. Dancefestival The Flying Dutch wordt voor de allereerste keer gehouden en meteen groots aangepakt. Tien dj’s treden aan, alle tien op drie dezelfde locaties: het Olympisch Stadion in Amsterdam, Rotterdam Ahoy (buitenterrein) en Strijp-S in Eindhoven.

Per helikopter

Hollands Glorie op dj-gebied reist per helikopter van plek naar plek: Afrojack, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Hardwell, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W en Yellowclaw.

Lees ook: Dancefestivals boost voor de economie.

Voor The Flying Dutch waren honderdduizend kaarten beschikbaar en die waren in een week tijd weg. Wat dat betreft is het initiatief van John Ewbank en ALDA Events bij voorbaat al geslaagd. Nu het zonnetje nog. Het festival is op internet live te volgen via www.theflyingdutch.com (zaterdag, 17.00 uur).

Metro op locatie

Verslaggevers en fotografen van Metro zijn op de drie locaties aanwezig om de dag vast te leggen. Bezoekers ontvangen na afloop van het evenement een speciale Flying Dutch Metro met foto’s van het festival dat het publiek zojuist bezocht heeft. Voor de fotogenieke medemens: Flying Dutch volgt de kleuren van de Nederlandse vlag. Amsterdam kleurt rood, Eindhoven wit en Rotterdam blauw.

Maandag vind je een aantal van de speciale uitgavepagina’s ook in de reguliere Metro.

https://www.youtube.com/watch?v=eV3sm31J0is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.